Zoeken naar zara kleding

jurken
kinderkleding
herenkleding
feestelijke kleding
ibiza kleding
winterjas
yoga kleding
the sting
halloween kleding
zara kleding
PowNed Noodkreten in kledinglabels Zara Turkije.
Medewerkers van een Turkse kleding fabrikant hebben naar eigen zeggen al drie maanden geen salaris gehad. Om hier aandacht voor te vragen naaiden medewerkers labels met noodkreten in kledingstukken bestemd voor modegigant Zara. In een Zara filiaal in Istanboel ontdekten medewerkers de teksten in de labels van bepaalde kledingstukken.
bedrijfskleding bedrukken
Zara, Asos, Mango en Marks Spencer liggen onder vuur door uitbuiting Syrische vluchtelingen Vogue Nederland.
1 euro per uur. De fabrieken in de Turkse stad Istanbul produceren kleding voor onder meer Britse modeketen Marks Spencer, online retailer Asos, en het Spaanse Mango en Zara. Tientallen vluchtelingen werken op illegale basis in de fabrieken. De Syriërs verdienen ongeveer 1 euro per uur De BBC spreekt over verschrikkelijke werkomstandigheden en brengt de wanorde aan het licht.
werkkleding
Het geheim van de Zara.
tempo van tekentafel naar de winkel te krijgen is dat de ontwerpers. letterlijk dicht bij de fabrieken staan. De kleding die je bij de Zara in de. rekken vindt, is niet in een ver oord geproduceerd, maar in meer dan de.
katoenen tassen bedrukken
ZARA Nederland / Netherlands UITVERKOOP.
Vrouw Man Kinderen. Ik heb het Privacy en cookiebeleid gelezen en begrepen en ik ga ermee akkoord persoonlijke commerciële berichten van ZARA per e-mail te ontvangen. U ONTVANGT EEN E-MAIL OM UW INSCHRIJVING TE BEVESTIGEN. Aankoop en gebruiksvoorwaarden. Aankoop en retourbeleid.
wasmachine
Zara-klanten vinden verontrustende boodschappen in kleding De Standaard.
06/11/2017 om 1430: door vva, edm. Een groep Turkse textielarbeiders heeft in een Zara-vestiging in Istanbul boodschappen verborgen in de kleding uit protest omdat ze al maanden wachten op hun loon, nadat een toeleverancier van Zara plotseling de deuren sloot.
Shocking: Zara fabrieksmedewerkers naaien wanhopige teksten in jouw kleding Girlscene.
Mensen die in Instanbul aan het winkelen waren hebben de kreten en ongewone teksten op de items al ontdekt. Ik" maakte dit kledingstuk dat u nu koopt, maar ik ben er niet voor betaald" Dit is één van de zinnen die de winkeliers vonden in de Zara kleding.
Eliza 7 wil model staan voor jongenskleding Zara Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Likeability of 5. Pijltje. Pijltje. Likeability of 3. Views. Views. Views. Views. Views. Views. Views. Views. V
Eliza heeft nog geen reactie gekregen van de modeketen. Maar wie weet heeft ze een kans: vorig jaar bracht Zara namelijk al genderneutrale kleding op de markt. Zara onder vuur: Bepaal zelf of ik dameskleren koop. Model met hoofddoek gezicht van campagne L'Oréal.'
Er zaten geheime boodschappen in Zara-kleding verstopt.
De geheime Zara-afdeling waar je niet van af wist. DIT is hét grote geheim van Zara. Zara trekt kleding terug uit winkels. Doutzens geheim en Tiësto ontwerpt kleding. Waarom iedereen t over deze bloes van Zara heeft. De Zara heette vroeger Zorba.
Kledingketen Uniqlo naar Amsterdam, wil Zara en HM inhalen rtlz.nl.
Het bedrijf hefet grote ambities. Fast Retailing-ceo Tadashi Yanai zei vorig jaar tegen Bloomberg dat hij denkt dat de strategie van zijn bedrijf, het inzetten op de snelle verkoop van alledaagse kleding, hem zal helpen retailgiganten als Zara te verslaan.

Contacteer ons